Allstars Dota - Dota Download

Friday 18 April 2014   
 

Latest movies:Random images: warcraft3 dota war3 pvpgn

  Friends:
  Wow hunter guide
  Povesti

TeG - Maphack

28 June 2007
Doi membri ai echipei TeG au fost prinsi folosind maphack in diferite jocuri de competitie.
Majoritatea jocurilor din cadrul unor competitii se desfasoara pe GG-Client, Hamachi, care se presupune ca nu ar avea treaba cu maphack-ul. Din cate se pare exista nu maphack de care nu stie nimeni, maphack care reuseste sa treaca de protectia GG-Client.
Administratorii TFL (The Frozen League) au investigat mai multe meciuri ale celor de la TeG si au descoperit ca TeG-Kanga a folosit maphack in doua jocuri. TeG-Freezer1905 a fost prins folosind maphack in Pride 5, lucru pe care l-a recunoscut ulterior. Ambii jucatori au fost banati pentru sezonul curent si cel viitor, meciurile in care s-a folosit maphack au fost pierdute de TeG si pe deasupra echipa a fost penalizata. Liderul echipei a renuntat la competitie.

Speram sa nu se mai intample astfel de lucruri pe viitor.

Dota 6.45

27 June 2007
Dota 6.45 aduce doar tweak-uri, nu sunt eroi/iteme noi. Changelog - Download Dota 6.45

Starcraft 2 - Blizzcon 2007

23 June 2007
Studiourile Blizzard Entertainment au anunţat că participanţii la BlizzCon 2007 (3-4 august, Anaheim Convention Center, California) vor avea posibilitatea să joace n premieră StarCraft 2 n multiplayer pentru a testa noile unităţi şi mecanici de joc.

Dota 6.44b

7 June 2007

Dota 6.44

4 June 2007
Dota 6.44 este deja pe apa, dupa o asteptare cam lunga. Changelog-ul arata impresionant, asteptarea a meritat. Avem 6 noi eroi, cate 3 de fiecare tabara, scourge/sentinel.
Download Dota 6.44
dota 6.44

Starcraft 2 Release Date

2 June 2007
Cei care sperau ca vor juca Starcraft 2 de craciun mai au de asteptat. Intru-un interviu pentru MSNBC, Rob Pardo, vice president of game design, a declarat clar ca jocul nu va fi gata anul acesta.
"The only thing I can give you [that's] concrete is it's not going to be this year. Some people were hoping, because of how advanced the game looks, that we'd have it out by Christmas, but that's definitely not happening."

Blizzard baneaza 59.000 de conturi

1 June 2007
Recent, World of Warcraft numara mai putini jucatori, 59.000 de conturi au fost inchise pentru ca incalcau termenii si conditiile impuse de Blizzard, in special gold farmerii. Pe langa conturi au fost scosi din economia jocului 22 de milioane de gold.
O parte din comunicatul dat de Blizzard:
"Wed also like to take this opportunity to thank the community for their assistance in reporting suspicious behavior. Numerous account closures come as the direct result of tips reported to our GMs in-game or emailed to hacks@blizzard.com.
Moving forward, if you suspect that a World of Warcraft player is using an illegal third-party program to farm gold or items, or is otherwise violating our Terms of Use, please report the suspected infraction using one of the methods listed above. All reports will be investigated, and the appropriate action will be taken when warranted."


Top 5 - Diferente intre Starcraft 2 - Warcraft 3

27 May 2007
Un mic anunt: am lansat o pagina strict legata de viitorul Starcraft 2.
Revenind la stirea noastra, Rob Pardo, membru de baza Blizzard a acordat un interviu site-ului gamespot.com in care prezinta diferentele dintre Starcraft 2 si Warcraft 3.
1. Cantitate vs. calitate
Spre deosebire de Warcraft 3 unde jucatorul controleaza un numar limitat de unitati cu abilitati specifice, in Starcraft 2 se va pune baza pe un numar de unitati cat mai mare.
2. Partea economica simplificata
In Starcraft 2 jucatorul se va axa pe partea de lupta si expansiune a bazei si mai putin pe strangerea de resurse cum se intampla in Warcraft 3.
3. Rush me please!
Spre deosibire de Warcraft 3 in care aveam neutral creeps care tineau ocupati jucatorii cu cresterea in nivel, Starcraft 2 pune accent pe utilizarea rush-ului.
4. Diferente de nivel intre jucatori.
In timp ce Warcraft a fost indulgent cu incepatorii, in Starcraft 2 lucrurile se schimba. Se va vedea clar cine este pro/gosu.
5. Si mai multa strategie.
Blizzard va introduce in Starcraft 2 cat mai multe unitati si strategii de counter-attack, exemplu fiind soricelul care doboara elefantul. Exemple gasiti in trailerele deja aparute. Cheia succesului unui counter-attack va fi determinata de mai multi factori: pozitionarea unitatilor(higher ground=more damage), manevrabilitatea, timpul de reactie, etc.

Hell, It`s about time.

20 May 2007
La cateva ore dupa miezul noptii de 19 mai, ora noastra, avem in sfarsit confirmarea dupa cum ziceam si aici pe care o asteptau (aproape) toti fanii Blizzard. Starcraft 2 este in lucru, Starcraft2.com este online si ne intampina cu o serie de screenshot-uri, artwork-uri si tot ce mai trebuie.
Din ce se vede, avem in starcraft 2 aceleasi rase (terran, zerg, protoss) upgradate cu unitati noi, noul rts se doreste a fi succesorul warcraft 3, pentru competitii, etc, prin acelasi sistem battle.net.
Jocul trece pe un motor grafic 3D, compatibil DirectX 10. Nu ar trebui sa ne facem probleme in legatura cu resursele intrucat jocurile precedente sub sigla Blizzard au rulat decent chiar pe sisteme slabe.
Data de lansare nu a fost anuntata. Mai multe stiri in legatura cu Starcraft 2 vor urma.
starcraft 2

Blizzard`s new game

19 May 2007
Peste cateva ore Blizzard va anunta la ce proiect lucreaza.
A fost o saptamana infernala pentru fanii Blizzard, s-au scris stiri in care mai toata lumea preconiza pe teava un Starcraft2 rts.
Anul trecut intr-un poll organizat aici pe site 400 de useri(bine ca nu 300:) au votat Diablo 3(neluand in considerare warcraft4) ca favorit.
Mai sunt cateva ore, indexul blizzard.com este intact, probabil din cauza fusului orar, la noi e 01.45.

World of Warcraft Visa

8 May 2007
Cei 8 milioane de jucatori de World of Warcraft au de acum la dispozitie carduri visa si un nou sistem prin care isi pot plati taxa lunara cu aceste carduri. Pe langa faptul ca poti arata lumii cat esti de fan wow, la 1$ cheltuit de pe card vei primi 1 cent in contul taxei lunare. Astfel 1500$ cheltuiti pe luna inseamna ca vei juca gratis.
Detalii aici: http://www.worldofwarcraft.com/visa.
World of Warcraft visa

MYM Pride #5

4 May 2007
Celebrul deja turneu international de DOTA MYM #5 a ajuns la faza play off. Dupa faza grupelor ne bucuram sa avem doua echipe din Romania (TeG si REG). Vault Team VS The Elder Gods si Check-Six vs Reapers Elite Guard. Le uram succes, si sa speram ca TEG va repeta performanta de la MYM pride #1, cand au castigat. GG!


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » 

dota warcraft

Latest games
Copyright 2006-2008